Publicerad: Uppdaterad: 2023-01-10 9:38

Välkommen på frukostträff – Tema brott o trygghet

Krossad fönsteruta - tema brott o trygghet

Kommunen 💙 Näringslivet

Brottsligheten och trygghet är faktorer som i allt högre utsträckning försvårar möjligheten att kunna bedriva näringsverksamhet i Sverige. Vid frukostträffen den 20 oktober på Rockcity får du en lägesrapport hur det ser ut i vår kommun, vi öppnar upp för dialog och tillsammans kommer vi överens om hur vi ska jobbar vidare med brott och trygghetsfrågan i framtiden.

Vårens näringslivsträff hos Axelssons i Aby där elfrågan stod i focus följs nu upp med en frukostträff där vi lyfter ett annat högaktuellt tema – brott o trygghet. I flera rapporter flaggar näringslivet för ökad oro i just dessa frågor. Ta chansen att göra din och ditt företags röst hörd i frågan, träffa andra företagare och njut av en god frukost. Den 20 oktober bjuder utvecklingskontoret och Företagarna in till en ny näringslivsträff.

Medverkar gör Företagarnas Pontus Lindström expert på lokalt företagsklimat och brott mot företag och kommunpolis Håkan Karlsson. Leder träffen gör Linus Ivarsson kommunens trygghets- o säkerhetschef.

Platsen för träffen är Rock City. Företagarna i Hultsfred bjuder på frukosten som står framdukad från kl. 07 och programmet pågår mellan 7:30-9:00. Anmäl dig via vårt formulär