Publicerad:

STORT grattis till Hultsfred Strandcamping för utmärkelsen ”Bästa värdskapet” i Campers’ Choice 2022!

bild på campingen i Hultsfred

Campers’ Choice är gästernas nya utmärkelse till sina favoriter bland Sveriges campingplatser på Camping.se. Gästerna utser vinnarna genom att rösta på sina favoriter. Erica Hammarlund och Rickard Hägglund som driver Hultsfred Strandcamping är förstås stolta för utmärkelsen och hälsar:

– Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelsen Campers’ Choice 2022! Att de flesta som röstat dessutom tycker att vi har det bästa värdskapet värmer våra hjärtan! Vi har från allra första start sagt att våra gäster ska känna sig välkomna, de ska känna sig som hemma och vi vill vara en del av att deras semester blir så härlig det bara går. Vi vill också lyfta fram vår personal tillika kollegor från både vår första och andra säsong, vi är ett team och det är vi tillsammans som gör gästerna nöjda. Det är roligt att det vi vill förmedla och ge våra besökare kommer fram, berättar Erica och Rickard.

Den 29 april slår campingen upp portarna och en ny säsong väntar med flera nyheter. Bland annat After Beach, trubadurkvällar, nya våffelkreationer och ett större team medarbetare.

– Nu laddar vi för en ny härlig och fantastisk säsong, avslutar Erica och Rickard.