Publicerad: Uppdaterad: 2021-06-02 7:48

Regelcoachen UF utsedda till årets UF-företag

Alexander Lagerström och Rasmus Johansson Regelcoachen UFAlexander Lagerström och Rasmus Johansson, Regelcoachen UF.

Nu är årets UF-företag utsett. Alexander Lagerström och Rasmus Johansson från Regelcoachen UF tog hem vinsten. På delad andraplats kom Gröna Påsen UF och Hoof Decor UF.

Konkurrensen var stor, hela 19 UF-företag från Hultsfreds gymnasium tävlade om priset. En jury har sedan vägt in helhetsintryck, affärsidén, marknad, ekonomi och företagets utsikter inför framtiden.

Regelcoachens affärsidé går ut på att erbjuda föreläsningar om fotbollens regler för föreningar och lag som är intresserade av att öka sin regelkunskap och tillsammans utveckla fotbollen och dess klimat.

På delad andraplats placerade sig Alva Bogren, Ella Nylander och Maria Hirte från Gröna Påsen UF tillsammans med Hoof Decor UF som består av Ida Nilsson och Tilde Håkansson.

Vinnaren brukar avslöjas i samband med företagargalan. Eftersom årets gala är framflyttad, delas nu priset ut i samband med elevernas skolavslutning.

Stort grattis säger vi till Regelcoachen UF och fortsatt lycka till önskar vi er och alla andra engagerade och duktiga UF-elever!

Motivering:
Ett gott exempel på entreprenörskap och ungt företagande.
Ni är både goda förebilder och bidrar starkt till ett gott klimat.
Genom att kombinera intresse med kunskap och nätverkande hittade ni affärer i en egen nisch.
Snyggt, smart och helt enligt regelboken – grattis till en riktig fullträff Regelcoachen UF!