Publicerad: Uppdaterad: 2018-01-17 10:24

Ny digital informationsskärm på Bolagsområdet i Virserum

Digitalskärm VirserumTuristkonsulent Jenni Leppelt testar den nya skärmen tillsammans med Pär Danielsson, Bolaget och feriearbetarna Jesper Zeilon, Ramah Ghalyon och Belmin Hrustic.

Hultsfreds kommun satsar på digital information inom besöksnäringen, och en del i denna satsning är att sätta upp digitala touchskärmar med information för besökare på olika platser runt om i kommunen. Först ut med en informationsskärm blir Bolagsområdet i Virserum.

Bolagsområdet har fått en ordentlig uppfräschning och är ett av kommunens starkaste besöksmål. Med den digitala skärmen kan besökare enkelt få information om allt vad området har att erbjuda, men även om andra besöksmål i kommunen.

– Nu blir informationen tillgänglig för besökarna när de än besöker området. Vi hoppas att skärmen ska uppskattas av både besökare och aktörer, säger Jenni Leppelt, turistkonsulent, Hultsfreds kommun.

Andra delar i kommunens digitala satsning på turismen är hemsidan visithultsfred.se, visithultsfreds sidor på Facebook och Instagram och de nio digitala InfoPoints för besökare som finns på olika platser i kommunen.