Publicerad: Uppdaterad: 2022-03-07 19:12

Nu är det dags att börja leta bland alla foton!

Vi efterlyser dina bästa bilder till kommunens almanacka 2022.
Bilderna ska vara tagna i kommunen och får gärna gå under temat ”hemester”!
Vi vill ha bilder från alla årstider. Almanackan skickas till alla hushåll i kommunen i slutet av december. Ett tips är att skicka in några extra vår- och vinterbilder då dessa ofta är underrepresenterade bland de fotografier vi får in!

Att tänka på

  • Bilderna ska vara tagna i Hultsfreds kommun – uppge var bilden är tagen.
  • Motivera gärna varför detta är just din favoritplats
  • Bilderna ska vara i liggande format.
  • Bilder ska vara högupplösta färgbilder, för att kunna användas i tryck och i bildformatet JPEG.
  • Max tio bilder per person.
  • Ditt foto får inte innehålla identifierbara människor.
  • Ditt foto får inte bryta mot lagen om upphovsrätt. Detta innebär att du tar full ansvar över din äganderätt av fotot du skickar in till tävlingen.

 

Tävlingsvillkor

Hultsfreds kommun har rätt att utan ersättning använda de bilder som publiceras i almanackan i informations- och marknadsföringsmaterial såväl tryckt som digitalt. I de fall vi använder bilden publiceras fotografens namn.

Genom att lämna in tävlingsbidrag godkänner du enligt GDPR att kommunen publicerar ditt namn på webb och sociala medier.

Första pris är 1 000 kr i presentkort hos Hultsfreds handel. Bilden placeras på almanackans framsida. De övriga vinnande bidragen erhåller 500 kr vardera i presentkort hos Hultsfreds handel.

Vi vill ha dina bilder senast 10 november.

Hur skickar jag mina foton?

Enklast mejlar du till almanacka@hultsfred.se (max 10MB) Tänk på att många e-postprogram vill komprimera bifogade filer. Tillåt inte komprimering!

Du kan också skicka in bilderna på en CD-skiva eller ett USB-minne. Märk med fotografens namn, telefonnummer och eventuell e-postadress. Skicka till:

Hultsfreds kommun
Informationsenheten
Box 500
577 26 Hultsfred