Publicerad: Uppdaterad: 2023-01-10 10:30

Melles Sjukgymnastik flyttar sin verksamhet till H-City

Melles Sjukgymnastik liggandeMelaine Möller flyttar sin verksamhet till H-City i månadsskiftet

Det är bråda dagar för sjukgymnast Melanie Möller som är i full gång med att flytta sin praktik. Första november ska hon vara installerad och klar att köra i gång sin verksamhet i sin nya lokal i H-City, granne med hälsocentralen.

– Jag har drivit mitt företag sedan 2012 så flytten känns positiv. Lite av en nytändning att flytta till nya lokaler. Att bli granne med hälsocentralen känns som en väldigt passande miljö för min verksamhet, säger Melanie Möller.

Lokalerna har stått tomma ganska länge. Jan Oskarsson på Hultsfreds kommunala industri AB har väntat på en passande hyresgäst och med Melles Sjukgymnastik föll allt på plats.

-Vi har haft lite olika intressenter under åren men det här kommer bli bra. Från vår sida som fastighetsägare ser vi till att entré och korridor blir uppfräschade medan dom själva fixar rummen, berättar Jan Oskarsson.

Melanie Möller var i behov av något större då hon i framtiden tänker sig även gruppträning som en del i sin verksamhet.

-Det känns väldigt bra att kunna vara med hela vägen och forma någonting nytt som är helt anpassat efter mina tankar. Här ryms både kontor, behandlingsrum och ett lite större rum med plats för gruppträning.

Efter en tids renovering och förberedelser ser hon nu fram emot att vara i gång i den nya lokalen från månadsskiftet.