Publicerad:

Snart börjar byggnationen på Batteriet  

Anncott - länga

Kommunen 💙 Näringslivet

Nu står det klart att Anncott AB ska bygga nya industri- och hantverkslokaler på kvarteret Batteriet i Hultsfred. Förhoppningen är att första hyresgästen ska kunna flytta in under andra kvartalet 2022.
-Vi väntar in våren och att tjälen ska gå ur backen. Sedan börjar vi bygga i Hultsfred, säger Leif Sörensen på Anncott AB. 

Fastigheten kommer att inrymma tio lokaler och är i princip kopior på Anncotts satsning på Krönsmon i Vimmerby. 

-Det stämmer, vi bygger industri- och hantverkslokaler i två storlekar. Fem stycken som är 50 kvadratmeter och fem stycken som är lite större på 72 kvadratmeter. Vi ser verkligen fram emot att komma i gång i Hultsfred nu när vi tagit beslutet, säger Leif Sörensen. 

Det finns redan några intressenter som visat intresse för Anncotts satsning i Hultsfred, då det funnits möjlighet att titta närmare på lokalerna i Vimmerby.  

-Vi har bjudit in till öppet hus, raggmunkslunch och frukostträff i Vimmerby. Det har ställts frågor angående Hultsfred då också men det är först när man har allt på plats på rätt ställe som det blir på ”riktigt” säger Leif Sörensen. 

Alla tillstånd är klara och på Anncott  AB är man redo att köra i gång inom kort. 

-Det är mycket glädjande nyheter för vår kommun att Anncott AB beslutat sig för att bygga nytt i Hultsfred. Det ska bli spännande att följa byggnationen och företagets satsningar i Hultsfred, säger utvecklingschef Lars Gjörloff. 

Vill du komma i kontakt med oss? Det gör du på lots@hultsfred.se eller 0495-24 10 50.