Rekommenderade skal och tangentbordslösningar

Apple Smart Case

Produktinformation

Smart Case är skräddarsytt för iPad Air 2, tillverkat i elegant anilinfärgat läder och skyddar både baksidan och skärmen – utan att störa den tunna och lätta designen hos iPad Air 2. Det går enkelt att vika till ett ställ när du vill läsa, skriva eller titta på film. Och det väcker eller försätter din iPad i viloläge automatiskt när du öppnar eller stänger det. Det finns i fem snygga färger.

Full täckning

iPad Air 2 Smart Case skyddar både baksidan och skärmen samtidigt som iPad Air 2 fortfarande känns tunn och lätt.

Design i läder

Smart Case är tillverkat av elegant anilinfärgat läder och finns i fem levande färger. Det har också ett mjukt foder i matchande färg som håller skärmen ren.

Öppna och väck. Stäng och sätt i vila

När du öppnar Smart Case vaknar iPad Air 2. Stäng det, så går iPad Air 2 automatiskt i vila.

FaceTime- och filmvisningsställ

Smart Case kan vikas till ett praktiskt ställ, som du kan använda när du vill ringa FaceTime-samtal eller titta på film.

Tangentbordsställ

Smart Case fungerar även som tangentbordsställ. Vik det bakåt, så kan du luta iPad Air 2 i en bekväm vinkel för att skriva.2.3 2.4 2.5

 

Logitech Type+

Produktinformation

Skyddsfodral med integrerat tangentbord för iPad.

• Integrerat Bluetooth®-tangentbord
• Skyddsfodral
• Tunt och lätt
• Två bildvinklar

Använd Logitech® Type+ när du vill säga mer med din iPad. Skyddsfodral med integrerat tangentbord för iPad. Type+ har ett inbyggt Bluetooth®-tangentbord med välplacerade tangenter och iOS-snabbknappar som ger en välbekant, snabb och precis skrivkänsla. Med automatisk aktivering och automatiskt viloläge är iPad-enheten alltid redo när du behöver den.
Type+ har två bildvinklar så att du enkelt kan använda iPad-enheten för olika typer av aktiviteter. Placera iPad-enheten i upprätt läge för att skriva e-postmeddelanden eller chatta eller i liggande läge för att kunna läsa och surfa bekvämt.
Type+ har en fuktavvisande yta som skyddar bägge sidorna av iPad-enheten mot stötar, repor och spill.

logitech-type-bright-red---for-ipad-air-2-nordic (1)logitech-type-bright-red---for-ipad-air-2-nordic (2)

logitech-type-bright-red---for-ipad-air-2-nordic