Valhall

En bild där man ser huset "Valhall"
Platshållare för bildspel

Här finns allt från små mötesrum till stora lokaler som tar upp till 300 personer. Valhall finns centralt i Hultsfred, med gångavstånd till hotell, buss – och tågstation. Anläggningen är utrustad med hiss och hörselslinga. Lokalerna är även utrustade med IT-projektor och trådlöst nätverk. Det går bra att beställa kaffe och mat av oss.

En nyhet är att ni kan medverka vid konferenser och utbildningar på andra orter om de sänds ut via internet. Ni medverkar med att vi sänder ut bild och ljud via biografens anläggning. Men någon direkt muntlig dialog går inte att föra med övriga deltagare på konferensen.

OBS! Från och med hösten 2016 så går det inte att boka lokalerna på övervåningen, biblioteket ska tillfälligt flytta in i lokalerna. Men först ska det göras en del ombyggnationer i lokalen. Biblioteket kommer troligen att inrymmas i lokalerna under ett par års tid.

Det här gör att från och med i höst så kan vi inte servera någon lunch, utan vi hänvisar till de restauranger som finns på orten.

I festlokalen ”Klubben” finns en fast utställning om Hultsfredsfestivalen.

Här finns även Hultsfreds biograf, Här är en länk till Rio Bio´s hemsida.