Utbildning på riktigt med höga förväntningar!

Mikael Karlsson Jonas Hjalmarsson Maria LarssonMikael Karlsson, Jonas Hjalmarsson och Maria Larsson

Mikael Karlsson, Jonas Hjalmarsson och Maria Larsson vill alla utvecklas och ser fram emot ett spännande och utmanande år i nästa omgång av “Ledarutveckling över gränserna”.

Den 7 september var det kick-off i Hultsfred. Där fick deltagarna från Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Vetlanda, Vimmerby och Ydre träffa varandra för första gången.

“Utifrån det som kollegor som gått utbildningen tidigare berättat så har jag höga förväntningar. Efter kick-off och vår första kurstillfälle så har inte förväntningarna minskat. Jag ser fram emot att fördjupa mig inom ämnet ledarskap, koppla ihop teori med praktik och utveckla mina egna förmågor.“

Maria Larsson, socialsekreterare.

“Jag vill utvecklas som människa och utveckla mitt ledarskap . Det var en mycket inspirerande kick-off där kursledare och föreläsare fångade mig direkt. Jag tror att jag kommer att lära känna mig själv mycket bättre för att kunna nyttja mina styrkor och förbättra mina svagheter i en ledarroll.”

Mikael Karlsson, vägledare SYV-teamet, Hultsfreds gymnasium.

“Jag har höga förväntningar! De som har gått utbildningen innan har varit supernöjda, så det är jätteroligt för mig att få chansen att lära mig mer om ledarskap. Det är en utbildning på riktigt känns det som och jag tror det kommer ge mycket mer än vad man kan läsa sig till.”

Jonas Hjalmarsson, verksamhetsutvecklare.

ur Personalbladet oktober 2018