Personalklubben är till för dig!

PicknickFoto: Folmer, Mostphotos

Gillar du att hitta på saker med dina medarbetare även utanför arbetet? Som medlem i Personalklubben har du subventionerat pris kring flera arrangemang såsom resor, bio eller teater.

Som anställd av Hultsfreds kommun eller dess bolag är du medlem i kommunens personalklubb. Klubbens främsta syfte är att bidra till en bra kamratskap och att ordna resor och andra aktiviteter.

Subventioner

Klubben subventionerar biljetterna till Riksteatern Hultsfreds  föreställningar, Aspelands musikförenings konserter och Rio Bio:s livesända operor  och deras inspelade livesändningar med 40 kronor.

Även entrén till ”Tisdagar på Valhall” subventioneras med 40 kronor oavsett om det är en film, föreläsning, teater eller konsert.

De flesta resor vi gör subventioneras med ca 15 procent.

Pensionär

Pensionär som varit anställd av Hultsfreds kommun kan vara medlem i föreningen. Avgiften är 50 kronor per kalenderår.

Styrelsen

Styrelsen består av kassör Ann-Marie Blixt, sekreterare Ulrika Larsson samt ledamöterna Eva Didriksson, Mikael Pihl, Carola Lahti, Annica Skoog. Ordförande skapet är vakant. Klubben får ett årligt bidrag av kommunen och hjälp med det administrativa arbetet.

Skulle du vilja vara med i styrelsen, kontakta då någon i styrelsen.

Program

Programblad skickas ut fortlöpande via e-post till alla anställda. Det är viktigt att den som tar emot programbladet informerar de som inte har egen e-postadress.

Förslag

Kontakta någon i styrelsen om du har ett förslag på en aktivitet eller om du har någon synpunkt på vår verksamhet. Om ditt förslag resulterar i en aktivitet får du en biobiljett.

Anmälan och betalning

Alla anmälningar till aktiviter eller resor är bindande och görs till Ann-Marie Blixt (om inget annat anges på programbladet), kultur- och fritidsförvaltningen telefon (2)4 05 02, eller till ann-marie.blixt@hultsfred.se

Betalning för aktivitet eller resa görs till bankgiro 5495-0662 eller via Swish 1233502663, glöm inte att ange vilken aktivitet du betalar för.