Personalklubben

En bild från en matlagningskurs som vi ordnade och som blev väldigt populär. Här skall äpplena flamberas.
Platshållare för bildspel

Kom gärna med förslag på aktiviteter som vi kan genomföra.

Användbart tips belönas med en biocheck.

Personalklubben är till för dig!

Som anställd av Hultsfreds kommun eller dess bolag är du medlem i kommunens personalklubb. Klubbens främsta syfte är att bidra till en bra kamratskap och att ordna resor och andra aktiviteter. Klubben får ett årligt bidrag av kommunen och hjälp med det administrativa arbetet.

Subventioner

Klubben subventionerar biljetterna till Riksteatern Hultsfreds  föreställningar, Aspelands musikförenings konserter och Rio Bio:s livesända operor  och deras inspelade livesändningar med 40 kronor från och med hösten 2017 men även frukostträffarna som arrangeras av Rock city.

Även entrén till ”Tisdagar på Valhall” subventioneras med 40 kronor oavsett om det är en film, föreläsning, teater eller konsert.

De flesta resor vi gör subventioneras med ca 15 procent.

Pensionär

Pensionär som varit anställd av Hultsfreds kommun kan vara medlem i föreningen. Avgiften är 50 kronor per kalenderår. Avgiften betalas till klubbens bankgiro 5495-0662. Programbladen finns att läsa på kommunens webbplats.

Styrelsen

Styrelsen består av kassör Ann-Marie Blixt, sekreterare Ulrika Larsson samt ledamöterna Eva Didriksson, Mikael Pihl, Carola Lahti, Annica Skoog. Ordförande skapet är vakant.

Skulle du vilja vara med i styrelsen, kontakta då någon i styrelsen.

Program

Programblad skickas ut fortlöpande via e-post till de anställda. Det är viktigt att den som tar emot programbladet informerar de som inte har egen e-postadress. Bladen finns även att läsa på kommunens webbplats.

Förslag

Kontakta någon i styrelsen om du har ett förslag på en aktivitet eller om du har någon synpunkt på vår verksamhet. Om ditt förslag resulterar i en aktivitet får du en biobiljett.

Anmälan och betalning

Alla anmälningar till aktiviter eller resor är bindande och görs till Ann-Marie Blixt (om inget annat anges på programbladet), kultur- och fritidsförvaltningen telefon (2)4 05 02, eller till ann-marie.blixt@hultsfred.se

Betalning för aktivitet eller resa görs till bankgiro 5495-0662 Hultsfred kommuns Personalklubb.