”Att bli lite bättre varje dag”

deltagare ur "Ledarutveckling över gränserna 2017"från vänster; Pernilla Milered, Erica Kessén, Adrijana Lisedal,

Pernilla Milered, Erica Kessén och Adrijana Lisedal, har alla höga förväntningar och ser fram emot ett spännande och utmanande år i nästa omgång av ”Ledarutveckling över gränserna”

Den 1 september var det kick-off i Hultsfred. Där fick deltagarna från Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Vimmerby och Ydre träffa varandra för första gången.

Jag blev intresserad av utbildningen när flera tidigare deltagare talade så gott om den. Upplägget som varvar ledarskapsteori med praktik i olika kommunala verksamheter verkade spännande då det innebär att jag får testa på saker som jag annars aldrig fått uppleva.

Mina förväntningar är höga och jag är beredd på att satsa både tid och engagemang under året. Jag hoppas att det kommer ge utdelning i ökad kunskap om både mig själv och om ledarskap i stort.”

Pernilla Milered, lärare Lindblomskolan

Det är en ära att fått denna chans och jag är så tacksam. Det är med stor glädje och spänning som jag ger mig in i detta. Att vara på väg mot något nytt är inte bara utvecklande utan också nyttigt.

Jag har stora förväntningar på hur det ska bli, här och nu, i framtiden, på mig själv och på utbildningen.

Jag ser fram emot att möta testet för att se om jag har potential att själv bli ledare. Att fortsätta vara den jag är men ändå vara beredd på förändring, att bli lite bättre varje dag, det är mitt mål.”

Adrijana Lisedal undersköterska/ rehabiliteringsassitent

Jag är verkligen tacksam över att jag fått möjlighet att delta i denna ledarskapsutbildning. Mina förväntningar är stora och jag ser fram emot de utmaningar som väntar.

Jag hoppas att jag efter utbildningen kommer att veta var mina styrkor som ledare finns men också hittat vad jag behöver arbeta med för att utveckla mitt ledarskap. Ser fram emot ett lärorikt år!”

Erica Kessén, lärare Hultsfreds gymnasium

Ur Personalbladet oktober 2017